Kigo Prison: Illegaal wapen

Kigo Patrick Ik ben Patrick [niet de echte naam] geboren in mei 1976 in Uganda. Mijn vader is een advocaat bij een advocatenkantoor en mijn moeder is een boer. Ik ben getrouwd met een zorgzame vrouw en gezegend met twee prachtige dochters. Ik Heb de Lagere school, Middelbare school en Universiteit doorlopen. Ik werkte als een leraar en ik heb de wil geïmplementeerd om als leraar de jeugd en volwassenen op te leiden door coaching en begeleiding.

Ik werd gearresteerd in november 2009 en werd aangeklaagd voor het bezit van een illegale pistool hetgeen mijn leven leidde tot het ziele nest genaamd gevangenis. Dit heeft ver weg gebracht van mijn dromen, want ik werd veroordeeld tot een lange tijd achter de tralies. En mijn familie situatie per nu is vol van: haat, vijandschap, impersistence en distributieve. En het ergste van alles is, dat ik word gehaat door mijn familieleden, omdat ik de wet overtrad.

Hoewel dit de overhand in mijn leven heeft genomen, bleef ik bij mijn principe: 'God geeft om je'. Aangezien dit creëerde een grote frons naar de dood van mijn geliefde vader, die was: zorgzaam, zachtaardig, een gids en een bron van wijsheid binnen mijn familie. Ongeacht de aard van de wedergeboorte van het succes, geduld binnen het leven van een man. En ik moest beginnen om de definitie van een mens te neutraliseren. Omdat ik het gevangenisleven vond zeer: intimiderend, vijandig en beangstigend.

Afhankelijk van de kapitaalverzekering kom je in een andere wereld, ziel van de hel (gevangenis) genoemd. Het leven is een uitdaging, omdat je wordt overgelaten aan een verhaal zeggend: 'Voor wie het betreft'. Ongeacht de reformatie, rehabilitatie, recreatie, patiantion, heb ik de zin van het leven binnen de gevangenis opgedaan, maar ik gooide al deze zorgen terzijde en begon anderen te helpen door middel van onderwijs, begeleiding en het advisering van mijn medegevangenen, omdat ik een nieuwe kans vond die werd opgericht door een NGO genaamd Second Chance Support.

Dank u Second Chance Support voor het feit dat u zich onze vraag herinnerde: het brengen goed en veilig water, opknappen onze cellen, de herondersteunen van de school, balans brengen in onze voeding, en het verbeteren van onze gezondheidszorg, dat wil zeggen de gevangenis Kliniek. En ik bid dat u ons een derde kans geeft, aangezien Nederland een huis is van gastvrijheid, liefde, geloof, goddelijkheid en ondersteuning geeft aan de hele wereld, ongeacht de kleur, ras, afkomst, taal en iemands identiteit. Ik blijf God vragen dat ik op een dag ik een maatje uit dit prachtige land Nederland zal hebben, aan wie ik zal vragen om bescherming, vreugde, advies en nieuwe ontdekkingen in deze gekke wereld van pijn.

Toewijding aan de SCS sponsors. De eerste dag dat u onze gevangenis binnenkwam zong de oceaan, riepen de rotsen het uit, brulden de bergen, straalde de maan, werd de hemel droog en verdriet veranderde in lachen. Bericht aan de sponsors: dingen veranderen nooit, totdat we ons perspectief en vertrouwen veranderen, dus hou uw hartelijkheid vol en geef ons een derde kans. 'For God and my Country'.